Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals
Identificació
Lleida marxa

Regidoria de les polítiques a favor de la creativitat, la Cultura, l'Educació i els Esports

Seccions
Esteu aquí: Inici AGENDA Altres Concerts La Pedrera: Moviments Granados

La Pedrera: Moviments Granados

La Pedrera: Moviments GranadosUn espectacle singular de producció pròpia concebut expressament per a La Pedrera i dirigit per Xavi Bové, en el que es representen visualment peces d’Enric Granados mitjançant l’anàlisi del so dels instruments interpretats en directe i del moviment del director musical. Un espectacle a la façana de La Pedrera que uneix harmònicament la llum, la música i l’arquitectura i que és a la vegada un homenatge al gran compositor català, Enric Granados, en el context de les celebracions del centenari de la seva mort.

Aquest espectacle és també una experiència interactiva participativa on el públic, després de cada projecció, podrà prendre el lloc del director i “fer moure” La Pedrera amb la interacció dels moviments del propi cos amb la llum que es projecta a la façana.

Una sorprenent i innovadora experiència artística interactiva a través de la tecnologia que juga també amb les textures plàstiques de l’arquitectura de Gaudí.

D’aquesta manera la Fundació Catalunya-La Pedrera es suma per segon any consecutiu al Festival LLUM BCN -circuït d’instal·lacions lluminoses en què conflueixen la tradició, l’art i la tecnologia que té lloc dins les festes de Santa Eulàlia- i organitza aquest espectacle amb la voluntat de tornar a posar al calendari d’activitats culturals de la ciutat de Barcelona una cita artística que posa en valor el patrimoni gaudinià, amb una proposta trencadora, dins la seva línia de projectes de foment de la recerca creativa i de suport al talent musical.

 

Divendres 12 de febrer, dos passis: 19 h i 20.30 h

Durada: 15 minuts
Assistència lliure.

Quan 12/02/2016
de 19:00 a 22:00
On La Pedrera, Barcelona