Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals
Identificació
Lleida marxa

Regidoria de les polítiques a favor de la creativitat, la Cultura, l'Educació i els Esports

Seccions
Esteu aquí: Inici AGENDA Altres Concerts Homenatge a Granados: Alumnes de piano del Conservatori del Liceu

Homenatge a Granados: Alumnes de piano del Conservatori del Liceu

Preu General: 10€

El 24 de març de 2016 farà cent anys que Enric Granados va desaparèixer a les aigües del canal de la Mànega. En una de les paradoxes més tràgiques de la Història de la Música, l'èxit culminant de la seva carrera a Estats Units va ser la causa indirecta de la seva mort prematura quan el vaixell Sussex en el qual tornava cap a Espanya va sofrir l'impacte d'un torpede alemany.

Si bé ningú pot tenir dubtes al nostre país de la importància d'aquest excepcional pianista i compositor nascut a Lleida l'any 1867, encara calen molts esforços per a què sigui reconegut en tota la seva grandesa.

El Conservatori del Liceu, en el que ensenyen diversos professors de piano hereus de la tradició pianística iniciada per Granados en persona, se sent especialment motivat per a celebrar el centenari de la seva mort amb la solemnitat que el compositor mereix. Albert Attenelle, un dels més grans especialistes en Granados de l'actualitat, oferirà un dels concerts més atractius de la temporada amb la interpretació integral de la gran obra mestra que és Goyescas. Daniel Ligorio presentarà un programa d'un interès extraordinari amb altres de les obres més grans de Granados. Els estudiants de Piano i Cant del Conservatori podran donar a conèixer el seu treball amb la música d'aquest en un concert col·lectiu. Els actes dedicats a Granados es completaran amb conferències dedicades a l'anàlisi de la seva obra.

Venda Online

Quan 17/03/2016
de 20:30 a 22:00
On Liceu Cambra del Conservatori del Liceu