Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals
Identificació
Lleida marxa

Regidoria de les polítiques a favor de la creativitat, la Cultura, l'Educació i els Esports

Seccions
Esteu aquí: Inici PREMSA Notes de premsa La XXII edició del Concurs Internacional de Piano Ricard Viñes es suma als actes de commemoració de l'Any Granados

La XXII edició del Concurs Internacional de Piano Ricard Viñes es suma als actes de commemoració de l'Any Granados

02-03-2016

El concurs Internacional de Piano Ricard Viñes  es suma als actes commemoratius de celebració de l’any Granados. En la XXII edició del Concurs que es celebrarà durant el proper mes de juny, s’ha afegit un premi especial per a la millor interpretació del repertori Granados. Els concursants hauran d’interpretar obres del compositor lleidatà dins de les diferents proves que formen part del concurs.
El Concurs de Piano Ricard Viñes, que organitzen el Conservatori Municipal de Música i l’Auditori Municipal Enric Granados, doncs, és un reconeixement, que cada any es renova, a la figura del mestre, i també una immillorable oportunitat que s’ofereix als nostres joves intèrprets i als d’arreu del món, d’actuar i de donar-se a conèixer.El concurs, que té lloc a l’Auditori Enric Granados, té una doble dimensió: educativa i cultural. Educativa pel que té de formació de joves intèrprets i cultural pel que fa a la difusió del seu treball i de la música per a piano en general. Per tot plegat, des de les Regidories d’Educació i de Cultura animem els joves intèrprets a participar-hi, a fer-nos conèixer les seves aptituds musicals i a gaudir de la nostra ciutat.

Trobareu més informació del concurs al següent lloc web: www.paeria.es/auditori/cricardvines