Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals
Identificació
Lleida marxa

Regidoria de les polítiques a favor de la creativitat, la Cultura, l'Educació i els Esports

Seccions
Esteu aquí: Inici PREMSA Notes de premsa La Julià Carbonell ret homenatge Enric Granados amb un concert a l’Auditori

La Julià Carbonell ret homenatge Enric Granados amb un concert a l’Auditori

La Simfònica de les Terres de Lleida ha ofert les obres del compositor per a piano i orquestra, un format no gaire habitual en el seu catàleg, així com diverses de les seves danses, interpretades de manera contraposada per José Menor, al piano, i per la Julià Carbonell, en versions orquestrals que altres compositors han fet posteriorment

31-05-2016

Hi van assistir familiars de l'Enric Granados

Hi van assistir familiars de l'Enric Granados

 

L’orquestra Julià Carbonell ha homenatjat aquest diumenge Enric Granados amb un concert a l’Auditori Municipal, en el qual s’han interpretat les seves obres per a piano i orquestra, un format de composicions no gaire habitual en el seu catàleg, així com diverses de les seves danses interpretades de manera contraposada per José Menor al piano i per la Julià Carbonell, en versions orquestrals que altres compositors han fet posteriorment.

Aquest concert s’emmarca dins dels diferents actes que es venen celebrant, des del gener, per commemorar l’Any Granados, el centenari de la mort d’aquest músic il·lustre de Lleida. Alfons Reverté ha dirigit l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida i ha comptat amb José Menor al piano.

Menor està desenvolupant una gira internacional en commemoració del Centenari d’Enric Granados, interpretant Goyescas a sales com Carnegie Hall, a Nova York, a Meet in Beijing Arts Festival i altres ciutats de la Xina, Festival “Progetto Martha Argerich” a Lugano, i altres centres d’importància mundial. José Menor és també el pianista resident dels Anys Granados a l'Auditori Enric Granados de Lleida, oferint concerts monogràfics de manera regular durant 2016-2017.

Aquest concert està programat per repetir-ho el pròxim diumenge, 5 de juny, al Teatre Ateneu de Tàrrega.