Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals
Identificació
Lleida marxa

Regidoria de les polítiques a favor de la creativitat, la Cultura, l'Educació i els Esports

Seccions
Esteu aquí: Inici PREMSA Notes de premsa Juan Manuel Cañizares enregistra peces de Granados en una trilogia

Juan Manuel Cañizares enregistra peces de Granados en una trilogia

15-03-2017

Amb motiu del centenari de la mort de Granados (2016) i el 150è aniversari del seu naixement (2017), Juan Manuel Cañizares ha decidit produir una trilogia d'alguns dels seus treballs per a piano més característiques. La selecció d'obres no ha estat fàcil perquè totes elles vessen la seva genialitat, brillantor i fantasia.

Fa molts anys que ha estat treballant en un projecte dedicat a compositors clàssics que s’han inspirat i interessat per la música com el flamenc i el folklore popular per compondre les seves obres. El seu treball com a músic és transcriure i interpretar aquestes obres com a productor per oferir-les en format de gravació.

 

Trilogia Granados per Cañizares vol. 1

Danses espanyoles aquest disc és el primer volum de la trilogia "de Granados per Cañizares'. En aquest àlbum, Cañizares ha transcrit i interpretar les "Danzas Españolas", obra mestra de la primera etapa com a compositor.

 

Trilogia Granados per Cañizares vol. 2

Valsos poètics

Aquest és el segon volum de la "trilogia de Granados per Cañizares '.

En aquest àlbum, reuneix "sis parts el cant popular espanyol" i el "valsos poètics". Transcripció i interpretació original de Cañizares.

 

Trilogia de Granados per Cañizares Vol.3

Goyescas

El tercer volum de la trilogia "de Granados per Canizares" consagrat "Goyescas", en una transcripció per a dues guitarres que ja va ser vist com "fet històric" per Gerard Mortier que va qualificar com "un musical totalment nou continent, que abasta tota la paleta de colors, atmosferes sonores i els ritmes de la Suite Goyescas"

 

Més informació:  http://www.jmcanizares.com/